Afbeelding
Syntus

Kinderen reizen gratis met de bus

31 december 2022 om 10:15 Verkeer en vervoer

UTRECHT Van 24 december tot en met  31 januari 2023 reizen kinderen t/m 11 jaar gratis met de bus en tram in de provincie Utrecht. Deze actie geldt in alle bussen van Syntus Utrecht en alle bussen en trams van U-OV. 

,,Het is kerstvakantie, hét moment om elkaar met de feestdagen te bezoeken, zeker nu het weer kan”, aldus Sharon Bolhuis, marketeer bij Syntus Utrecht. ,,Daarnaast is het al een dure tijd. Met deze actie willen we zorgen dat het makkelijker is om een keer de bus te pakken en samen met het gezin of de kleinkinderen op pad te gaan”. Reizen met het OV is voor kinderen t/m 3 jaar altijd gratis. Een buskaartje voor kinderen van 4 t/m 11 jaar kost normaal gesproken bij vervoerders Syntus Utrecht en U-OV € 1,10 en kan bij de buschauffeur gepind worden.

ACTIEVOORWAARDEN Kinderen t/m 11 jaar hebben tijdens de actieperiode geen vervoerbewijs nodig. Er mogen maximaal 3 kinderen per volwassene (18 jaar of ouder) gratis meereizen. Deze actie mag ook gecombineerd worden met de andere actie die bij Syntus Utrecht loopt (het Winter Wonder Ticket dat te koop is vanaf € 1,-).

Ga voor meer informatie over deze actie naar www.syntusutrecht.nl/kidsgratis

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie