Vanaf maandag 1 maart rijden alle scholierenlijnen weer.
Vanaf maandag 1 maart rijden alle scholierenlijnen weer. Syntus Utrecht

Scholierenlijnen en buurtbussen Syntus Utrecht gaan weer rijden

Verkeer en vervoer

UTRECHT Vanaf 1 maart gaan de middelbare scholen weer (deels) open. Ook zijn er enkele andere versoepelingen. Daarom gaan de scholierenlijnen en buurtbussen van Syntus Utrecht weer rijden. Ook is de servicewinkel op station Amersfoort op afspraak te bezoeken. Voor de rest blijft Syntus Utrecht de dienstregeling die op 3 januari is ingegaan rijden.

Vanaf maandag 1 maart rijden alle scholierenlijnen (lijn 603 t/m 695) en buslijn 10 Amersfoort weer.

Vanaf maandag 15 maart rijden alle buurtbussen weer. Tot die tijd wordt op meerdere buurtbuslijnen een vervangende dienstregeling met grote bussen gereden. Bekijk de afbeelding op www.synthusutrecht.nl om te zien hoe en waar deze grotere bussen op de buurtbuslijnen precies worden ingezet. Het kan zijn dat routes en vertrektijden wijzigen.

SERVICEWINKEL Vanaf woensdag 3 maart is de servicewinkel van Syntus Utrecht op station Amersfoort op afspraak te bezoeken. Een afspraak inplannen kan vanaf maandag 1 maart via de Klantenservice op de volgende manieren:

- Via de chatfunctie op de website

- Via social media (persoonlijk bericht op Facebook of Twitter)

- Telefonisch via 088-0331360

De overheid heeft op 12 december iedereen opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan. Dit is tijdens de laatste persconferentie herhaald. Dit betekent dat deze oproep ook geldt voor het OV: reis alleen als het noodzakelijk is. Ook is het dragen van een mondkapje in de bus, bij de bushalte en op het station verplicht.

advertentie
advertentie