Het Witte Kerkje.
Het Witte Kerkje. Johanna Muis

Passie en Pasen in het Witte Kerkje in Odijk

23 maart 2024 om 11:00 Religie

ODIJK In de Stille Week voor Pasen is er in het Witte Kerkje in Odijk iedere avond een vesper. ,,We volgen de lijdensweg van Christus vanuit het perspectief van Petrus, een van de leerlingen”, vertelt ds Bertie Boersma. Alle vieringen beginnen om 19.30 uur.

,,Op Witte Donderdag vieren we de Maaltijd van de Heer en lezen we over het laatste Avondmaal. Op Goede Vrijdag is er een ingetogen dienst waarin we het sterven van Christus gedenken. Op 31 maart vieren we Pasen, de opstanding van de Heer! Liefde is sterker dan haat, leven sterker dan dood. Om 10.00 uur is er dan een feestelijke dienst met belijdenis en zingen we bekende paasliederen.”

De muzikale begeleiding is in handen van Rogier van der Wal (orgel) en Joost Visser (trompet). Reinold Stam speelt mee op tamboerijn. Na afloop is er koffiedrinken in de Meenthoek naast de kerk en gelegenheid voor ontmoeting. 

Voor wie niet naar de kerk kan komen is het mogelijk om alle vieringen op eigen gelegenheid mee te kijken via de link www.kerkdienstgemist.nl ,,Vanuit het Witte Kerkje goede Paasdagen toegewenst!’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie