Afbeelding
Davy Huijgens

Pop-up Burger Experience opent in Brothers Bunnik

Recreatie

BUNNIK Nu de coronamaatregelen zijn aangescherpt omtrent de horeca, vindt club Brothers het hoog tijd om creatief bezoekers terug welkom te heten. Vanaf donderdag 22 oktober opent de nieuwe indoor Burger Experience, waar je niet alleen kunt genieten de beste burgers van Utrecht, maar ook van de muziek gedraaid door de resident dj’s. Aangezien Brothers helaas al langere tijd geen bezoekers mag ontvangen, is dit initiatief het uitgelezen moment om hen weer te verwelkomen. 

De herfstvakantie vieren zonder ergens leuk te gaan eten? Met de nieuwe Burger Experience maak je er toch nog een feestje van. In navolging van het doorslaand succes van de Brothers drive-thru afgelopen zomer, opent deze week een nieuw concept. In tegenstelling tot de vorige editie, gaat het dit keer om een indoor drive-thru.

Vanaf deze week opent de experience elke donderdag tot en met zondag haar deuren. Bezoekers rijden in de auto het terrein van Studio A12 op, waarna ze digitaal hun bestelling doorgeven middels een QR-code. Vervolgens rijd men de clubzaal binnen, waar de resident dj’s ieder uur een ander muziekgenre draaien. Elke avond opent met hits voor kids, daarna volgt Nederlandstalig, dan een uurtje foute hits en het eindigt beukend met happy hardcore.

SMAKELIJKSTE BURGERS De Burger Experience is een samenwerking met Meneer Smakers, de bekendste burgerbar van Utrecht en Arnhem. Meneer Smakers staat bekend om ambachtelijke burgers van zelfgedraaid vlees en knetterverse ingrediënten. Het menu bestaat uit de drie publiekstrekkers: de klassieke burger, de gegrilde kipburger en de vegan lupineburger. Uiteraard allemaal verkrijgbaar met huisgemaakte frites.

Brothers is gevestigd in Studio A12, Schoudermantel 52 te Bunnik. Afrit 19 – A12

Openingstijden: elke donderdag t/m zondag van 16.00 tot 20.00

Programma: 16.00-17.00 – Hits voor kids, 17.00-18.00 – ‘Vrienden van Brothers’, met Nederlandstalige muziek, 18.00-19.00 – ‘Classics’, met echte foute hits, 19.00-20.00 – ‘Happy hardcore’

Afbeelding
advertentie
advertentie