Vincent de Wit, Jocko Rensen, Ruud van Bennekom, Arnold Wagemakers, Lenneke Roodenburg, Rowie Hardeman, Hans Oosters, Ad Boing en Jesper Oele
Vincent de Wit, Jocko Rensen, Ruud van Bennekom, Arnold Wagemakers, Lenneke Roodenburg, Rowie Hardeman, Hans Oosters, Ad Boing en Jesper Oele Geerke Vermeulen

Commissaris bezoekt Bunnikse sportverenigingen

7 juni 2021 om 12:57 Politiek

ODIJK Vrijdag 4 juni bracht commissaris van de Koning Hans Oosters een bezoek aan Bunnik. Bij SV Odijk spraken de commissaris en burgemeester Ruud van Bennekom met vertegenwoordigers van sportverenigingen, Sporthuis Bunnik en de buurtsportcoaches.

De burgemeester Van Bennekom vond het mooi om te horen hoe verenigingen elkaar door de lockdowns hebben geholpen. Zo hebben binnensporten, zoals badminton en volleybal, bij SV Odijk kunnen trainen.

VERSOEPELINGEN De sportclubs in Odijk, Werkhoven en Bunnik hebben druk gewerkt aan hun openingsplannen. Afgelopen zaterdag zijn de versoepelingen ingegaan. Arnold Wagemakers (Sporthuis) zegt hierover: ,,Wij zorgen er voor dat de complexen niet gesloten zijn voor het zomeronderhoud en er de hele zomer volop gesport kan worden. Dat vergt wel creativiteit, maar het is gelukt.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie