Marsha Matton
Marsha Matton Marsha Matton

Voorstelling ‘Waarom Nu Wel’ in Samaya Werkhoven

Podiumkunsten

WERKHOVEN Marsha Matton heeft een mooie voorstelling gemaakt, genaamd ‘Waarom nu Wel’. In januari was de première in Nieuwegein, maar de voorstellingen daarna zijn vanwege de coronamaatregelen gecanceld. Nu op zondagmiddag 20 september is de herstart in conferentiecentrum Samaya in Werkhoven.

‘Waarom nu wel’ is een unieke voorstelling van Marsha Matton over jouw toekomst met onder meer muziek van Einaudi. 

,,Heerlijk op vakantie! Even helemaal niets, afschakelen en afstand nemen. Totaal in het hier en nu zijn. Ondertussen slaat je hoofd op hol en maak je de grootste plannen om het allemaal anders te gaan doen. Vanaf nu ga je meer bewegen, gezonder eten, je niet meer op je kop laten zitten door die ene collega en je gaat voortaan ook op tijd je grenzen aangeven. Om vervolgens voordat je het weet weer helemaal terug te vallen in de bekende patronen. Zo gaat dat in ieder geval jaarlijks bij mij”, aldus de performer. ,,Je neemt je voor weer eens tijd te nemen voor reflectie, maar door de waan van de dag krijg je dit ook niet helemaal lekker ingepland. En dat terwijl het zo belangrijk is om je te blijven beseffen waar jij blij van wordt. Want als jij gaat stralen, geef je anderen onbewust toestemming om hetzelfde te gaan doen.”

“Waarom Nu wel” is een theatervoorstelling waarin je stil mag staan bij wat goed is voor jou. Waar word jij blij van? Wat wil je wel, maar doe je nog niet? Wat houd je tegen om ervoor te gaan? Begeleid door de prachtige muziek van Ludovico Einaudi (Italiaanse componist van de muziek in de beroemde film Intouchables), persoonlijke verhalen en prikkelende vragen die er misschien wel voor gaan zorgen dat jij die eerste, belangrijke stap zet. Dus trek je los van de waan van de dag en gun jezelf dit uurtje op 20 september om 15.00 bij Samaya conferentiecentrum in Werkhoven.

Aanmelden voor deze ervaring? Ga naar https://events.marsemijn.nl/waaromnuwel

advertentie
advertentie