Maatregelen tegen Coronavirus raken ook Constantia.

Podiumkunsten Deel je nieuws

Ten gevolge van de op donderdag 12 maart 2020 door de overheid afgekondigde nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus en het advies van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO), heeft Muziekvereniging Constantia uit Werkhoven al haar verenigingsactiviteiten tot en met dinsdag 31 maart 2020 opgeschort. Dit betekent dat er geen muzieklessen en repetities worden gegeven.

Eén van de andere door de overheid afgekondigde nieuwe maatregelen is de afgelasting van bijeenkomsten met meer dan 100 personen. Het voorjaarsconcert van Constantia welke gepland stond voor zaterdag 28 maart 2020 valt onder deze maatregel en is daarmee afgelast. Iedereen die reeds kaarten in zijn bezit heeft kan deze, bij het zelfde voorverkooppunt als waar de aankoop eerder gedaan is, retourneren. U ontvangt dan uw geld terug.

Voor dit concert zal Constantia, zodra de crisis bezworen is, een alternatieve datum gaan plannen zodat al het vele werk wat voor dit concert al gedaan is, niet voor niets is geweest.

advertentie
advertentie