Afbeelding
Foto: Pixabay

5 redenen om papieren tassen te gebruiken voor je bedrijf

15 augustus 2023 om 14:55 Partnercontent

Papieren tassen worden populair, aangezien ongeveer 79% van de gebruikers denkt dat ze prettiger zijn om aan te raken en te hanteren. 93% van de gebruikers is het ermee eens dat er meer papier moet worden gebruikt voor verpakkingen, omdat het duurzamer is dan plastic. Luxemerken gebruikten ooit alleen bedrukte tassen, maar zelfs kleine bedrijven gebruiken ze nu. Hier zijn enkele redenen om op maat gemaakte papieren verpakkingen en tassen voor je bedrijf te gebruiken.

Kostenbesparend

Op maat bedrukte tassen zijn een kosteneffectievere manier van verpakken dan plastic verpakkingen. Het is bijvoorbeeld gemakkelijker om op papier te printen dan op plastic, wat de productiekosten helpt verlagen en ervoor zorgt dat gebruikers hun gewenste verpakking tegen lagere kosten kunnen krijgen. Papieren tassen kunnen eenvoudig worden gemaakt in verschillende stijlen, maten, vormen, patronen en ontwerpen. Ze zijn zo flexibel dat als er een wijziging nodig is voor campagne-eisen, de papieren verpakkingen eenvoudig en in de kortst mogelijke tijd kunnen worden vervangen.

Effectieve branding

Volgens onderzoek gebruiken veel populaire merken op maat gemaakte papieren zakken voor het verpakken van hun producten. Dit komt omdat velen papieren tassen als stijlvol beschouwen, en ze zijn ook milieuvriendelijk en recyclebaar. Met op maat gemaakte papieren verpakkingen kunnen bedrijven een unieke merkidentiteit creëren, aangezien ze deze tassen kunnen ontwerpen met hun merkdetails, waaronder logo, kleur en slogan. Het gebruik van op maat gemaakte papieren verpakkingen is een uitstekende manier om je merk de facelift te geven die het verdient en om bewustzijn over je bedrijf te creëren.

Milieuvriendelijk

Het bouwen van een groen bedrijf is tegenwoordig de prioriteit van bijna elke ondernemer. Elk bedrijf wil bijdragen aan het herstel van het milieu, aangezien de schade die deze planeet wordt toegebracht met niet-recyclebaar plastic alarmerend is en het meeste ervan kan niet ongedaan worden gemaakt. De beste manier om dit te bereiken is door over te stappen op milieuvriendelijke verpakkingsproducten. Zoals hierboven vermeld, zijn papieren tassen milieuvriendelijk. In feite zijn ze de meest milieuvriendelijke verpakkingsoptie omdat ze zijn gemaakt van biologisch afbreekbare en recyclebare materialen. Ook zijn de materialen veilig voor het milieu.

Maatschappelijk verantwoord

De zakenwereld van vandaag is zeer competitief, en veel bedrijven kunnen niet overleven door puur op winst gerichte bedrijven te zijn. De meeste succesvolle bedrijven overleven door maatschappelijk verantwoord te zijn, wat een effectieve manier is om een sterk merk op te bouwen. Het uitoefenen van sociale verantwoordelijkheid kan je merk geliefder en aantrekkelijker maken. Kiezen voor milieuvriendelijke en aantrekkelijke papieren tassen kan je helpen om er maatschappelijk verantwoorder uit te zien en sneller het vertrouwen van je klant te winnen.

Eisen van klanten

Papieren verpakkingen kunnen helpen om aan de eisen van klanten te voldoen. Sterker nog, steeds meer klanten geven de voorkeur aan bedrukte papieren verpakkingen boven plastic tassen. Mensen zijn zelfs meer geïnteresseerd in papieren tassen met handgrepen, vooral in ontwikkelde landen, dan in plastic tassen bij het ontvangen van hun aankopen. Veel landen zijn verder gegaan om het gebruik van plastic wegwerptassen te verbieden. Zelfs in minder ontwikkelde landen geven meer mensen de voorkeur aan papieren zakken voor boodschappen en etenswaren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie