Afbeelding
Foto: Unsplash

Ontdek de wereld van Sikkens verfproducten: Sikkens Cetol en Sikkens Rubbol

31 juli 2023 om 09:37 Partnercontent

Sikkens, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van verfproducten, biedt een uitgebreid assortiment dat voldoet aan de behoeften van professionals en doe-het-zelvers. In dit artikel zullen we twee van hun toonaangevende producten verkennen: Sikkens Cetol en Sikkens Rubbol.

Wat is Sikkens Cetol?

Cetol van Sikkens is een premium houtafwerking die speciaal is ontworpen om hout te beschermen en te verfraaien. Deze transparante afwerking is ideaal voor het beschermen van houten oppervlakken buitenshuis, zoals gevelbekleding, terrassen, schuttingen en tuinmeubelen. Het biedt een uitstekende weerstand tegen weersinvloeden en UV-straling, waardoor het hout zijn schoonheid en duurzaamheid behoudt, zelfs onder extreme omstandigheden.

Voordelen van Sikkens Cetol

  • Langdurige bescherming: Sikkens Cetol biedt langdurige bescherming tegen vocht, schimmel, uv-straling en andere externe factoren. Dit helpt het hout te behouden en voorkomt vroegtijdige veroudering.
  • Natuurlijke uitstraling: Een van de unieke kenmerken van Sikkens Cetol is de transparante afwerking die de natuurlijke schoonheid van het hout benadrukt. De houtnerf blijft zichtbaar, waardoor het hout een warme en natuurlijke uitstraling behoudt.
  • Eenvoudige toepassing: Sikkens Cetol kan gemakkelijk worden aangebracht met een kwast of roller. Het heeft een consistente dekking en droogt snel, waardoor het een ideale keuze is voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Wat is Sikkens Rubbol

Sikkens Rubbol is een hoogwaardige lakverf die wordt gebruikt voor binnen- en buitentoepassingen. Deze dekkende verf is verkrijgbaar in verschillende glansniveaus, waaronder hoogglans, zijdeglans en mat. Het biedt uitstekende bescherming en een prachtige afwerking voor diverse oppervlakken, waaronder hout, metaal en kunststof.

Voordelen van Sikkens Rubbol

  • Duurzame bescherming: Sikkens Rubbol staat bekend om zijn duurzaamheid en langdurige bescherming. Het beschermt het oppervlak tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor het er jarenlang als nieuw uitziet.
  • Hoge kleurvastheid: De kleuren van Sikkens Rubbol blijven lang mooi en behouden hun intensiteit, zelfs onder invloed van zonlicht en weersomstandigheden. Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling van het geschilderde oppervlak.
  • Snelle droogtijd: Sikkens Rubbol heeft een snelle droogtijd, waardoor projecten efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen meerdere lagen op één dag worden aangebracht, wat tijdbesparend is.

Rubbol en Cetol toepassen

Cetol toepassingen

  • Houten gevelbekleding: Sikkens Cetol is ideaal voor het beschermen en verfraaien van houten gevelbekleding. Het biedt een langdurige bescherming tegen vocht en weersinvloeden, waardoor de gevel er prachtig uit blijft zien.
  • Houten terrassen en meubels: Terrassen en tuinmeubelen worden vaak blootgesteld aan zware omstandigheden. Sikkens Cetol beschermt het hout tegen slijtage en zorgt ervoor dat het zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

Rubbol toepassingen

  • Binnenmuren en plafonds: Sikkens Rubbol kan worden gebruikt voor het schilderen van binnenmuren en plafonds. Het biedt een gladde en duurzame afwerking die gemakkelijk schoon te maken is.
  • Houten deuren en ramen: Sikkens Rubbol is uitstekend geschikt voor het schilderen van houten deuren en ramen. Het biedt bescherming tegen weersinvloeden en geeft een prachtige uitstraling aan het houtwerk.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie