Afbeelding
Foto Adobe Stock

Anders vergaderen: dit zijn de mooiste vergaderlocaties in Utrecht en omstreken

11 mei 2023 om 12:59 Partnercontent

Vergaderlocaties in het midden van Nederland zijn nog steeds erg populair. Wat ook ergens wel logisch is: familieleden en collega’s hoeven niet ver te reizen, wat veel kostbare tijd bespaart. Zeker wanneer niet iedereen in de directe omgeving woont of werkt en belangrijke zaken besproken en overwogen moeten worden, zijn centrale en goed bereikbare locaties ideaal. Hier is het absoluut noodzakelijk om elkaar in de ogen te kijken en emoties te kunnen beoordelen. Ben je op zoek naar een mooie vergaderlocatie in Utrecht? Hieronder hebben we voor jou de mooiste vergaderlocaties in Utrecht op een rijtje gezet. 

Paushuize, Utrecht

Paushuize is de ideale locatie in Utrecht voor congressen, seminars en workshops. Ook al werd het Stadspaleis anders gebruikt dan de oorspronkelijke eigenaar, paus Adrianus, zich had voorgesteld, één ding is zeker: het is een plek waar veel mensen van houden. Paushuize valt op dit moment in handen van de provincie Utrecht, deze heeft het pand in 2011 op de meest duurzame wijze gerenoveerd. Paushuize heeft 16 ruimtes tot zijn beschikking voor congressen, huwelijken, vergaderingen en lunches. Het is geschikt van 50 tot 450 personen. 

Geertekerk, Utrecht

Al bijna 1000 jaar prijkt één van de mooiste vergaderlocaties van Utrecht op het gelijknamige hofje aan de Catharijnesingel. Sinds 2015 wordt deze kerk gebruikt voor uiteenlopende evenementen: van congressen tot modeshows, productlanceringen en lezingen. De kerk is eigendom van de remonstrantse gemeente Utrecht. Elke week op zondag is er een dienst waar leden van de parochie samenkomen. De indeling van de kerkzaal kan perfect worden aangepast aan het type evenement dat wordt georganiseerd, voor groepen tot wel 500 personen. Na een grondige verbouwing in 2015 beschikt de kerk over twee ruime foyers, perfecte licht- en geluidstechniek en een professionele keuken die perfect is uitgerust voor grote groepen. Naast de grotere kerkzaal heeft de Geertekerk ook vier kleinere zalen die gebruikt kunnen worden als vergaderruimtes of ontvangstruimtes voor sprekers en musici. 

Huize Molenaar, Utrecht

Huize Molenaar is al meer dan 125 jaar het congres adres met een bijzondere twist. Sinds Jacob Molenaar in 1892 de provincie Friesland verliet om zijn culinaire kunsten in Utrecht te introduceren, hebben al vele gasten genoten van de culinaire kunsten en sfeer van Huize Molenaar. Deze locatie kent 10 kamers met elk zijn eigen grootte, kleur en sfeer. Hierdoor is deze plek geschikt voor diverse bijeenkomsten. Van oratie/promotie-recepties tot boardroom-vergaderingen, en van huwelijken tot romantische lunches of diners. Huize Molenaar is goed voor groepen van 5 tot 250 personen. 

Wil jij binnenkort vergaderen op één van deze mooie en unieke locaties rondom Bunnik? Kijk dan eens op de website heirloom.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie