Afbeelding
Shutterstock

4 redenen waarom je stalen deuren moet bestellen

Partnercontent

Eens in de zoveel tijd ben je toe aan een verandering in je interieur. Een stijlvolle verandering is het plaatsen van stalen deuren. Deze deuren zijn niet voor niets erg populair. Van een chique uitstraling tot goede isolatie, er zijn meerdere redenen om een stalen deur aan te schaffen. 

Chique uitstraling

Een stalen deur geeft een chique uitstraling aan elke ruimte. De optimale lichtinval en de karakteristieke details van de deur zorgen ervoor dat de ruimte een echte boost krijgt. Daarnaast zijn de deuren compleet naar jouw wensen en woning aan te passen. Wil je bijvoorbeeld graag vierkante handgrepen? Of passen ronde handgrepen beter bij de ruimte? Alles is mogelijk. 

Beschikbaar in verschillende kleuren

De meest populaire kleur is natuurlijk zwart. Maar wist je dat je ook kunt kiezen voor witte stalen deuren? Door de witte kleur springt de deur er meteen uit. Het ziet er vooral te gek uit wanneer je de deur tussen witte muren plaatst. 

Ook liefhebbers van antraciet kunnen hun hart ophalen. Een antraciete stalen deur past perfect in een landelijk interieur. Of plaats een unieke bronzen stalen deur in jouw woning. Je krijgt geen spijt van deze gedurfde en uitdagende keuze! 

Creëer een open gevoel 

Een normale deur bestaat vaak helemaal uit hout. Hierdoor kun je er niet doorheen kijken en laat de deur ook geen daglicht door. Een stalen deur bestaat voor een groot deel uit glas, waardoor de ruimte waar de deur staat nog groter oogt. Plaats je de deur bijvoorbeeld tussen de keuken en de woonkamer? Dan heb je ook geen last meer van geluidsoverlast van bijvoorbeeld de televisie in de woonkamer wanneer je staat te koken. Zo creëer je aparte ruimtes, maar lijkt het ook een groter geheel. 

Betere isolatie

Vind je het fijn als de woonkamer warm is en de keuken wat koeler? Dit krijg je voor elkaar door een stalen deur tussen beide ruimtes te plaatsen. Het glas is redelijk dik en de deur sluit goed aan op het kozijn. Je kunt ook een stalen deur plaatsen bij een trap. Op deze manier stijgt niet alle warme lucht meer naar boven. 

advertentie
advertentie