Afbeelding
Shutterstock

Aanstekers regelmatig onderdeel van relatiegeschenken

23 juli 2021 om 07:45 Partnercontent

Je ziet ze de afgelopen tijd steeds vaker terug in relatiegeschenken: BIC aanstekers. Niet bedoeld om het roken van sigaretten of sigaren te stimuleren, maar als basis voor een gezellige avond met het gezin. Er zijn veel organisaties die hun medewerkers voorafgaand aan de zomerperiode hebben verrast met een pakket aan relatiegeschenken. Naast de aansteker zit hier bijvoorbeeld ook een flesje wijn en een zakje nootjes in. Evenals een paar kaarsen of bijvoorbeeld een zak brandhout. Ideaal voor in de vuurkorf! Het maakt dat medewerkers een heel gezellige zomeravond tegemoet zullen gaan. Overigens waren de aanstekers al een tijdje populair. Niet voor niets, ze zijn handzaam en worden door een groot aantal mensen gebruikt.

Aansteker een van de meest meegenomen bezittingen van mensen

Naast een telefoon en portemonnee, neemt een grote groep mensen een aansteker mee. In de meeste gevallen om tijdens de pauze een sigaret te kunnen roken. Hoewel het roken bepaald niet gestimuleerd wordt, is de kans klein dat het roken op korte termijn volledig stopt. Het biedt organisaties de kans om hun naamsbekendheid te verbeteren. Door bijvoorbeeld een stormaansteker uit te delen tijdens een beurs, zullen gebruikers van de aansteker later nog eens terugkijken welke diensten je bedrijf aanbiedt. De kans bestaat dat ze op dat moment een product of dienst bij je afnemen.

Laat aanstekers bedrukken voor betere naamsbekendheid

Om de kansen van een aansteker als relatiegeschenk optimaal te kunnen benutten, wordt aangeraden om de aanstekers te laten bedrukken. Het bedrukken van aanstekers kan bij verschillende partijen. Wanneer je de aanstekers uitdeelt aan personeelsleden is het populair deze te voorzien van een kleine boodschap. Denk bijvoorbeeld aan een dankwoord voor de inzet die je medewerkers getoond hebben in de afgelopen periode. Zeker in combinatie met de andere relatiegeschenken die eerder genoemd werden is dit erg leuk en daarbij bruikbaar. Bij aanstekers zakelijke relaties loont het om deze van het logo of de naam van je bedrijf te laten voorzien. De kans bestaat dat zij de aansteker doorgeven aan anderen, waarmee de naamsbekendheid van je bedrijf groeit.

Bedrukte relatiegeschenken uitdelen tijdens een beurs

Veel ondernemers bezoeken beurzen om de naamsbekendheid van hun organisatie te verbeteren. Tijdens deze beurzen worden relatiegeschenken als een bedrukte pen of bijvoorbeeld een tasje met verschillende flyers uitgedeeld aan bezoekers. Dit alles in de hoop, dat men de flyers thuis nog eens bekijkt. Doordat de pen al door een groot aantal andere bedrijven gegeven wordt, is het leuk om te zoeken naar alternatieven. De bedrukte aansteker is er een goed voorbeeld van. Op deze manier val je op als bedrijf en is de kans groter dat een potentiële klant juist op jouw website kijkt na de beurs. Voorlopig zijn de meeste beurzen afgelast als gevolg van de huidige pandemie. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie