Afbeelding
Foto door form PxHere

Uw auto huren voor de vakantie regelt u nu gemakkelijk online

24 juni 2021 om 07:26 Partnercontent

Heeft u vakantieplannen voor de komende zomer? Of maakt u al plannen voor een vakantie in het najaar of de winter? Dan is het goed te weten dat een auto huren nu makkelijker is dan ooit. Dat regelt u nu namelijk heel simpel online. U hoeft er niet meer voor in de rij te staan aan de balie van het verhuurbedrijf op de luchthaven of het treinstation. Uw auto staat al voor u klaar als u arriveert. Wel zo makkelijk na een vermoeiende reis om snel in de auto te kunnen stappen en direct naar het appartement of het hotel te kunnen rijden. En uiteraard ook nog eens voor de beste prijs.

Wat kost mijn huurauto in het buitenland?

Als u een auto wilt huren voor uw vakantie in het buitenland dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn. U betaalt voor een huurauto meestal een vast bedrag, exclusief brandstof. Soms kunt u met een huurauto goedkoop tanken met een tankpas. Gaat u een auto huren, vergelijk dan de prijzen van verschillende aanbieders. Zo voorkomt u dat u te veel betaalt. Soms kunt u voor exact dezelfde auto een lagere huurprijs betalen als u de moeite neemt om de prijzen te vergelijken.

Maak het u makkelijk bij het huren van een auto

Online prijzen van huurauto’s vergelijken doet u op de website van EasyTerra. Hier kunt u simpel uw bestemming invoeren en de periode dat u een auto wilt huren. Vervolgens ziet u de mogelijkheden van verschillende aanbieders.. U kiest het type auto en de aanbieder en u ziet meteen wat u kwijt bent voor de autohuur. Vervolgens kunt u de huur van de auto direct online in orde maken. De verhuurder zorgt er dan voor dat uw huurauto voor u klaar staat op de dag dat u arriveert. Bij alle aanbieders staan ook de voorwaarden vermeld. Lees deze goed zodat u weet waarvoor u betaalt bij het desbetreffende autoverhuurbedrijf.

Een auto huren in iedere stad in Europa

U kunt online niet alleen een auto huren in Nederland. Ook voor uw vakantie in Spanje, Frankrijk, Italië en andere populaire vakantielanden kunt u thuis uw huurauto al regelen. Dat scheelt natuurlijk heel veel tijd als u op uw bestemming arriveert. U stapt uit het vliegtuig, haalt uw bagage op en aan de balie van het autoverhuurbedrijf hoeft u alleen nog maar uw sleutel op te halen en u kunt meteen vertrekken. Zo makkelijk is het als u de autohuur al vooraf heeft geregeld.

Lees de voorwaarden voor autohuur voordat u vertrekt

Het is aan te raden om voordat u vertrekt de voorwaarden te lezen waar u aan moet voldoen om een auto te kunnen huren. In sommige landen geldt een hogere leeftijdsgrens dan in Nederland. Soms moet u kunnen aantonen dat u een bepaald aantal jaren uw rijbewijs heeft. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat een auto huren vrijwel altijd alleen mogelijk is als u een creditcard heeft. Dit mag geen prepaid card zijn waar u alleen betalingen mee kunt doen als u er vooraf geld op stort. In sommige gevallen is het mogelijk om zonder creditcard een auto te huren. Het kan wat lastiger zijn om dit te regelen maar onmogelijk is het meestal niet. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie