Afbeelding
Aan de slag met uw webshop in Bunnik

Ga aan de slag met uw webshop in Bunnik met deze online tips

Partnercontent

Bent u online ondernemer of van plan aan de slag te gaan met online ondernemen in Bunnik? Dan zijn deze tip wat voor u om zeker op te pakken. Creëer een eigen webshop met WooCommerce in WordPress. Dit terwijl u de traditionele marketing methodiek niet uit het oog hoeft te verliezen dankzij het AIDA-model. Werk tevens aan uw online bekendheid en vindbaarheid via linkbuilding welke u zelf of door een specialist kunt laten uitvoeren. Meer hierover onderstaand!

Succesvol webshop bouwen met WooCommerce in Bunnik

Een online winkel opzetten kan met WooCommerce. WooCommerce is een e-commerce plug-in die is ontworpen om met WordPress te werken en waarmee u een online winkel kunt opzetten via uw WordPress website. Het kan groeien naarmate uw bedrijf daar om vraagt. De set tools binnen de WooCommerce plug-in is gebouwd voor WordPress, dus ze zijn uit te breiden en in hoge mate aanpasbaar. 

Met een WooCommerce webshop kunt u uw bedrijf in Bunnik of regio altijd en overal runnen. Pas de instellingen van uw winkel aan, haal verkooprapporten op voor beoordeling en analyse en maak uw eigen kortingsbonnen en kortingen wanneer u maar wilt. Het is een veelzijdige tool waarmee u alles kunt verkopen, van fysieke producten tot services, het maken van afspraken, gelieerde producten en gepersonaliseerde producten.

Online marketing tip voor ondernemers in Bunnik: Traditioneel marketing voeren met AIDA

Als u nog geen model of raamwerk heeft gebruikt om succes bij te houden, is AIDA een uitstekende manier om te structureren hoe u denkt over de gebruikerservaring en datapunten op uw website.

Traditioneel marketing voeren met AIDA, maar wat betekent AIDA?

  • Attention: Maak de potentiële consument bewust van uw merk of product.
  • Interest: Zorg dat uw potentiële klanten geïnteresseerd zijn in meer informatie over de voordelen van het product en hoe het product geschikt voor hen is.
  • Desire: Breng het sentiment van de potentiële consument in de richting van het leuk vinden van uw merk, product of dienst.
  • Action: Verleid de potentiële klanten tot het kopen van uw product of dienst.

Door elke fase van de reis bij te houden, kunt u zien welke onderdelen een sterk rendement opleveren en de meeste bezoekers op de juiste manier naar de volgende fase leiden.

AIDA vertelt u ook welke onderdelen de neiging hebben om te falen. Door te begrijpen welke delen van uw website minder functioneren, kunt u prioriteiten stellen en uw middelen en tijd besteden aan dingen die waarschijnlijk tot meer succes leiden.

Online marketing tip 2 voor ondernemers in Bunnik: Ga aan de slag met Linkbuilding

Als u in 2021 een website in Google wilt positioneren, kunt u het belang van linkbuilding en de noodzaak om een solide strategie samen te stellen die u helpt links van hoge kwaliteit te genereren, niet negeren. In feite blijven backlinks een van de drie belangrijkste rangschikking factoren die er zijn.

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van elke succesvolle SEO strategie waarbij andere websites naar de uwe linken. Een hyperlink van de ene site naar de andere. Velen zijn het er ook over eens dat dit een van de moeilijkste onderdelen is van het rangschikken van uw website, terwijl het een van de meest lonende is als u het goed doet. Er zijn vele verschillende manieren om linkbuilding toe te passen. Wilt u deze manieren zelf niet allemaal de meester maken, laat dan de linkbuilding uitbesteden bij een specialist die de juiste kennis en tools hebben om uw online onderneming succesvol te maken in Google.

advertentie
advertentie