HC Kromme Rijn Dames 1 na eerste overwinning
HC Kromme Rijn Dames 1 na eerste overwinning Karin de Kruijf

Eerste winst voor nieuw Dames 1 van HC Kromme Rijn

2 oktober 2023 om 16:27 Overig Deel je nieuws

In de vierde speelronde van de 4e klasse voor standaardteams hebben de Dames van Kromme Rijn dit weekend een mooie slag geslagen. HC Kromme Rijn won thuis met 1-0 van MHC Dieren. De dames hebben daarmee hun eerste winstpunten binnen. De winst van dit weekend betekent meteen een grote sprong op de ranglijst.

Onder zeer goede omstandigheden vochten de twee partijen een spannend duel uit. In de eerste twee kwarten waren er kansen over en weer, maar Kromme Rijn scoorde de 1-0. Na de rust trok Kromme Rijn het spel nog meer naar zich toe wat helaas niet tot uitdrukking kwam in nog meer goals. De uiteindelijke stand deed recht aan de strijd op het veld.

Het nieuwe Dames 1 van HC Kromme Rijn speelt dit jaar voor het eerst in de seniorencompetitie. Vorig jaar speelden ze nog junioren. Het is een hele uitdaging om die overstap van jeugd- naar volwassenenhockey te maken. De dames trainen er hard voor en met deze winstpunten wordt nu hun harde werken beloond.

De eerst volgende thuiswedstrijd is op  zondag 15 oktober a.s. om 12.50 uur op het hockeyveld in Bunnik en is voor iedereen vrij toegankelijk. Je kunt dames 1 volgen op Instagram via https://www.instagram.com/hckrommerijndames1/ .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie