Welke foto wint?
Welke foto wint? Gemeente Bunnik

Fotowedstrijd gemeente Bunnik: breng uw stem uit

17 september 2023 om 09:30 Overig

BUNNIK Er zijn zoveel bijzondere plekken in Bunnik, Odijk en Werkhoven te ontdekken. Vandaar dat gemeente Bunnik een fotowedstrijd organiseerde. Van juni tot september kregen inwoners de kans om hun mooiste foto’s in te sturen.

Begin september heeft de jury, bestaande uit burgemeester Ruud van Bennekom, fotograaf Geerke Vermeulen en een communicatieadviseur van de gemeente, uit alle inzendingen negen foto’s gekozen.

Burgemeester Ruud van Bennekom: ,,Wij hebben ruim zeventig foto’s ontvangen. De afwisseling is groot. Het is duidelijk dat je Bunnik op vele manieren op de gevoelige plaat kunt vastleggen. We hadden wel meer foto’s van mensen willen zien, want ook zij maken Bunnik.” Fotograaf Geerke Vermeulen vult aan: ,,Mooi om te zien dat alle inzendingen met gevoel en liefde voor de gemeente Bunnik gemaakt zijn. Dat maakt fotografie zo leuk.”

Nu ligt de keuze bij de Bunnikers. Welke foto’s gaan er met een prijs vandoor?

STEMMEN

Wat is uw favoriete foto uit de selectie? Breng vóór 13 oktober uw stem uit. Dit kan via de gemeentesite. De drie foto’s met de meeste stemmen worden in oktober bekendgemaakt.

Meer weten over de fotowedstrijd of een vraag? Bekijk dan de pagina ‘fotowedstrijd’. Staat de informatie daar niet tussen? Stuur dan een mail naar communicatie@bunnik.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie