Dit jaar deden 14 teams met kinderen uit groep 4 en 5 mee.
Dit jaar deden 14 teams met kinderen uit groep 4 en 5 mee. HV Celeritas

Barbaraschool wint jaarlijkse schoolhandbaltoernooi voor basisscholen in Bunnik

17 maart 2023 om 09:30 Overig

BUNNIK Woensdag 15 maart was weer het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi voor de basisscholen. Dit jaar deden wel 14 teams met kinderen uit groep 4 en 5 mee. ,,Het was een fantastische middag met veel handbal en spelletjes”, vertelt Marieke Reitsma van HV Celeritas. 

,,De middag startte met een gezamenlijke warming-up op muziek, verzorgd door de studenten van Sportacademie Utrecht. Daarna gingen de handbalwedstrijdjes van start, op twee velden tegelijk werd gespeeld. Na iedere wedstrijd nam elk kind een shout out: een vrije worp op doel. Op het middenterrein waren ondertussen allerlei mini-games te doen, ook daar werd druk gespeeld. Aan het eind van de middag ging de eerste prijs ging naar de Barbaraschool, gefeliciteerd!”

Handbaldiploma

Als beloning voor de inzet gingen alle kinderen bovendien naar huis met een echt handbaldiploma. ,,Wij willen alle scholen en kinderen bedanken voor hun deelname en enthousiasme. En ook Bunnik Beweegt, Sportacademie Amersfoort, Sportacademie Utrecht en alle vrijwilligers voor de organisatie.”

Kun je niet genoeg krijgen van handbal na dit toernooi? Kijk dan op de website van HV Celeritas voor een proeftraining: www.hvceleritas.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie