Afbeelding
LEADER

Talkshow over Lokaal Voedsel in provincie Utrecht

Overig

UTRECHT Er is steeds meer aanbod van lokaal geproduceerd voedsel en ook de vraag naar producten met een verhaal ‘van dichtbij’ groeit. Maar hoe breng je vraag en aanbod hiervan nog beter bij elkaar? Ofwel: ‘Hoe maken we van lokaal het nieuwe normaal’ Deze vraag staat centraal tijdens een inspirerende talkshow op maandagavond 14 maart. Geïnteresseerden kunnen de talkshow (online) bijwonen.

..De afgelopen drie jaar zijn er vanuit het project Lokaal Voedsel Utrecht verschillende activiteiten georganiseerd om te onderzoeken hoe je vraag en aanbod van lokaal geproduceerd voedsel samen kunt brengen en vergroten. Nu is het tijd om de oogst van die samenwerking te delen en ook vooruit te kijken. Waar hebben de activiteiten van Lokaal Voedsel Utrecht toe geleid? En welke uitdagingen en kansen liggen er voor de toekomst? Wie pakt dit op?”

,,In een inspirerende talkshow  gaan we hierover in gesprek met producenten en afnemers van lokaal voedsel, overheden, organisaties, kennisinstellingen en geïnteresseerden. De talkshow vindt plaats in het provinciehuis in Utrecht en is (interactief) online te volgen. Ben jij actief in de zakelijke markt voor lokaal geproduceerd voedsel in de provincie Utrecht? Of ben je daarin geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom! Praat of chat mee met de tafelgasten en laat je suggesties weten om van lokaal het nieuwe normaal te maken!”

Meer informatie over de bijeenkomst en aanmelding is te vinden op www.lokaalvoedsel-utrecht.nu/bijeenkomst. Aanmelden voor de Talkshow kan via deze link. Online deelnemen kan (na aanmelding) altijd, het aantal plaatsen in het provinciehuis in Utrecht is echter beperkt.

De organisatie is in handen van de twee Utrechtse LEADER-groepen Weidse Veenweiden en Utrecht-Oost samen met de provincie Utrecht (vanuit de nieuwe Voedselagenda) en het projectteam Lokaal Voedsel Utrecht.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie