Tijdens het Alzheimer Cafe kunnen belangstellenden meer te weten komen over dementie.
Tijdens het Alzheimer Cafe kunnen belangstellenden meer te weten komen over dementie. Alzheimer Nederland

Alzheimer Café Bunnik gaat weer starten met bijeenkomsten

26 augustus 2021 om 15:26 Overig

BUNNIK De Werkgroep Alzheimer Café Bunnik meldt dat de avonden van het Alzheimer Café weer van start gaan. Het schema is hetzelfde gebleven: elke tweede donderdagavond van de maand. Men begint op donderdag 9 september. Op die avond sluit men aan bij het thema van Wereld Alzheimer Dag 2021 ‘De vele gezichten van dementie’. Saskia Danen, Dementie Academie, spreekt met Christa Reinhoudt. Christa kreeg vier jaar geleden, op haar 47e levensjaar, te horen dat ze de ziekte van Alzheimer heeft. Vragen uit de zaal zijn natuurlijk welkom!

Voorlopig is de locatie DUO Dagcentrum Utrecht-Oost aan, Pastoor Heggelaan 2, 3981 GJ Bunnik. Inloop om 19.30 uur, de avond begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Bij aankomst vraagt men u de handen te desinfecteren en op voldoende afstand van elkaar plaats te nemen.

Op donderdag 14 oktober zal specialist ouderengeneeskunde Dokter Botaina Touati spreken; op donderdag 11 november stellen Bernadet Visser, casemanager Dementie Quarijn en GZ-psycholoog Nicole Sistermans, Quarijn, de wet Vrijheid versus Veiligheid aan de orde: morele dilemma’s bij de verzorging van mensen met dementie. Donderdag 9 december gaat over Dementie en feestdagen. Een ‘aangeklede’ avond met tips en goede raad.

De Werkgroep Alzheimer Café heet u van harte welkom! Nadere inlichtingen bij coördinator Anneke van Doorne (030 656 4423 of 06 539 69 777). U kunt ook mailen: doorne.huiskes@kpnmail.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie