Afbeelding
ZOUT

Startbijeenkomst ZOUT, centrum voor levensvragen Zuidoost-Utrecht

Overig

BUNNIK Sinds kort maakt een nieuwe subsidieregeling de inzet van professionele begeleiding bij levensvragen mogelijk bij mensen thuis. Dit wordt geregeld via de centra voor levensvragen. ZOUT is er voor de gemeenten Zeist, De Bilt, Bunnik, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug.

Als mensen zich eenzaam voelen of te maken krijgen met ziekte, kwetsbaarheid of verlies kan dat vragen oproepen als: Wat betekent dit voor mij? Heeft mijn leven nog zin? Hoe kan ik verder gaan? Hierbij kan een geestelijk verzorger helpen. De regeling geldt voor iedereen die ouder is dan 50 jaar. Tevens geldt het voor eenieder die ongeneeslijk ziek is en zijn of haar naasten. Geestelijk verzorgers zijn er voor mensen mét of zonder specifieke levensbeschouwelijke overtuiging. Dus voor iedereen.

Benieuwd naar de antwoorden op de volgende vragen? Wat is geestelijke verzorging? Wat kan het voor mensen betekenen? Wanneer en hoe schakel je een geestelijk verzorger in? Welke voorwaarden zijn aan vergoeding verbonden? Hoe kun je voorlichting en nascholing krijgen? Dan is men van 19:30-21:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) van harte welkom tijdens de startbijeenkomst op donderdag 26 maart in de Gehoorzaal aan de Vijverhof in Den Dolder. De toegang is vrij. Aanmelden is noodzakelijk. Informatie of aanmelden: Robin Zuidam, r.zuidam@npzutrecht.nl of 06 - 293 42 502.

advertentie