Kerstvakantie vier je met het hele gezin bij Pop-up Museum Oud Amelisweerd

23 december 2019 om 13:21 Overig

BUNNIK Het is kerstvakantie! Vanaf deze week tot en met 5 januari organiseert Pop-up Museum Oud Amelisweerd daarom leuke activiteiten voor jong en oud(er). Ontdek het verhaal van 'Modeaffe' met de kijkwijzer 'Aapjes kijken', of ga in je mooiste outfit op de foto. Het hele gezin is welkom.

Speciaal voor de tentoonstellingen 'Theater van Papier' en 'Dress to Impress' heeft het museum een educatieve kijkwijzer ontwikkeld. Gezinnen gaan met elkaar op ontdekkingstocht door het huis en de twee tentoonstellingen. Welk kostuum is het mooist? En hoe wil je zelf eigenlijk gezien worden? Samen kijken, zoeken, nadenken, in gesprek en vragen beantwoorden: het is allemaal onderdeel van de interactieve tocht.

Op 27 december kunnen de jongste bezoekers van het museum hun favoriete outfit laten vastleggen tijdens de gratis fotoshoot. Of het nu een stoere, lieve, meest gekleurde of meest bijzondere outfit is: alle kinderen zijn welkom. De foto wordt meteen geprint en mag mee naar huis. Een extra mooi kerstcadeautje voor de (groot)ouders of voor jezelf. De fotostudio is ingericht op de zolder van het museum; een ruimte die doorgaans niet voor museumbezoek geopend is.

Aanvullende informatie

Kijkwijzer 'Aapjes kijken'
Dagelijks van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020, tijdens openingstijden museum.

Photoshoot kids: 27 december, van 12.00 tot 16.00 uur, zolder van Oud Amelisweerd.

Gratis bij toegangsbewijs voor het museum: € 5,- voor volwassenen, kinderen t/m 12 jaar gratis, kinderen 13 t/m 17 jaar € 2,50.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie