Hanne en Nienke, mede-initiatiefnemers van het vrijeschoolonderwijs in Bunnik.
Hanne en Nienke, mede-initiatiefnemers van het vrijeschoolonderwijs in Bunnik. Vrije School Bunnik

Vrijeschool Bunnik richt zich nu op een volle kleuterklas en groep 3/4

9 januari 2023 om 11:47 Onderwijs

BUNNIK De initiatiefnemers van de Vrijeschool Bunnik in oprichting gaan er nu vanuit dat ze na de zomer kunnen starten met een volle kleuterklas en een klas 1/2, wat gelijkstaat aan groep 3/4 in het regulier onderwijs. Er zijn al 50 aanmeldingen binnen. Op woensdag 18 januari is er een tweede informatiebijeenkomst voor de nieuw te starten vrijeschool in Bunnik. Eind deze maand moet definitief bekend zijn hoeveel aanmeldingen er zijn.

Tijdens deze avond zijn de initiatiefouders en Gaby de Jongh, bestuurder van Stichting Wereldkidz, aanwezig om te vertellen over de nieuwe school en om vragen te beantwoorden. Ook komt er een spreker met een inhoudelijk verhaal over vrijeschoolonderwijs. Vanaf 19.45 zijn geïnteresseerden welkom en om 20.00 start de avond tot 21.30. Locatie: Anne Frankschool (onder voorbehoud, check nog even de website).

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via vrijeschoolbunnik@gmail.com. Laat je initiatiefgroep vooral ook weten welke vragen je hebt! Kinderen aanmelden kan nog steeds en is vrijblijvend. Over de procedure is meer informatie te vinden op de website: www.vrijeschoolbunnik.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie