Afbeelding

Adventsviering op vrijeschool Bunnik

Onderwijs

Aanstaande zondag begint de adventstijd: de vier donkere weken van het jaar, waarna het licht weer terugkeert. De bomen verliezen hun laatste blaadjes en alles lijkt kaal en stil te worden, maar onder de grond maken de bloembollen zich klaar om straks weer tot bloei te komen. Een tijd van bezinning en stilte, en om wensen voor de toekomst te formuleren die straks tot bloei mogen komen. De wens van de initiatiefgroep en een steeds grotere groep ouders: het starten van een nieuwe, bloeiende vrijeschool in Bunnik.

BUNNIK De kans is groot dat er met ingang van volgend schooljaar een vrijeschool start in Bunnik. Om ouders te informeren en enthousiasmeren over vrijeschoolonderwijs organiseert de initiatiefgroep verschillende activiteiten, waaronder het samen vieren van de jaarfeesten.

Daarom organiseert de initiatiefgroep op zondag 27 november tussen 14.30 en 16.30 een adventsviering bij tuinderij Amelis’Hof in Amelisweerd. Met vuur, broodjes bakken, een adventsverhaal, muziek, lekkers en adventsknutsels. 

Alle geïnteresseerde ouders en kinderen voor vrijeschoolonderwijs in Bunnik zijn van harte welkom. Aanmelden kan via vrijeschoolbunnik@gmail.com. Kijk voor meer info op www.vrijeschoolbunnik.nl.

advertentie
advertentie