Afbeelding
De Vonk

Groep 8'ers De Vonk toch nog op kamp

10 juli 2020 om 09:39 Onderwijs

BUNNIK Als gevolg van het coronavirus ging op veel basisscholen het kamp voor groep 8 niet door. Ook het kamp van de groep 8’ers van basisschool de Vonk in Odijk stond op losse schroeven. Tot grote blijdschap van zowel kinderen als ouders zagen leerkrachten Yvette, Marjolein en Samantha toch kans om, binnen de richtlijnen van het RIVM, een onvergetelijk kamp te organiseren.

Afgelopen dinsdag vertrokken de 32 kinderen vol goede moed op de fiets naar Buitengoed de Boomgaard in Bunnik. Toen de tenten waren opgezet, kon het feest beginnen. Er werd eindeloos gespeeld, friet gegeten, gezwommen en uiteraard was er een bonte avond inclusief een kampvuur waarboven marshmallows werden geroosterd. 

,,De kinderen zaten bij thuiskomst vol verhalen", aldus een van de ouders. ,,Dit hadden ze echt niet willen missen en wij als ouders zijn eeuwig dankbaar aan deze topleerkrachten want dankzij hun doorzettingsvermogen had deze groep 8, na de minder leuke maanden van thuisonderwijs, een ontzettend leuke afsluiting van hun basisschooltijd."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie