Afbeelding
Pixabay

Gratis ophaalronde snoeihout Bunnik

10 oktober 2020 om 08:09 Natuur en milieu

BUNNIK RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) organiseert voor de vierde keer dit jaar een ophaalronde voor het gratis ophalen van snoeihout. Deze ophaalronde vindt plaats in november. 

Wie deze ophaalronde snoeihout wil aanbieden, kan hiervoor tot en met 30 oktober een afspraak maken. Bij het maken van de afspraak krijgt men de exacte ophaaldatum door. 

Voor het gratis laten ophalen van snoeihout tijdens deze ophaalronde, kunt u zelf een ophaalafspraak maken via https://inzamelschema.rmn.nl/ of via telefoonnummer 0900-6039222 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur). Een afspraak maken kan uiterlijk tot en met 30 oktober. 

Voorwaarden gratis aanbieden snoeihout:

- Deelname alleen mogelijk op afspraak via https://inzamelschema.rmn.nl/, of telefonisch via 0900-6039222. 

- Snoeihout samenbinden in handzame bundels die gemakkelijk kunnen worden opgetild (gewicht: maximaal 25 kg, maximale lengte 1,5 meter). 

- Maximale dikte van de takken: polsdikte (géén stronken). 

- Géén dozen of zakken met snoeihout of ander tuinafval. 

- Totaal maximaal 2 m3 per huishouden. 

- Bundels snoeihout vóór 7.30 uur aanbieden op de gebruikelijke aanbiedplaats van de container. 

Snoeihout kan men buiten deze ophaalrondes ook inleveren bij het recyclingstation aan de Rumpsterweg 4, 3981 AK Bunnik. De aanbiedregels en overige aanvullende informatie zijn te vinden op www.rmn.nl of in de RMN app.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie