Next Gear.
Next Gear. Next Gear

NEXT GEAR speelt in Het Wapen van Werkhoven

16 maart 2023 om 14:37 Muziek

WERKHOVEN Op vrijdag 17 maart speelt NEXT GEAR in Het Wapen van Werkhoven. ,,Zoals bekend is er sinds januari van dit jaar op elke 3e vrijdag van de maand live muziek in het Wapen van Werkhoven. De eerste twee avonden zijn achter rug en waren een groot succes. Er is door de mensen van het Wapen en vrijwilligers van de werkgroep ‘Werkhoven laat je Horen 2.0’ hard gewerkt om alle details (band, DJ, geluid, licht, podium) goed op orde te krijgen”, vertelt Frans Wauters van de organisatie.

,,De eerste avonden speelden de bands KEPL en De Panamera’s die allebei de zaal flink op gang kregen met een uitstekende selectie aan rock en pop. Beide keren werd er flink gedanst. Er waren rond de 120 mensen wat mooi paste in het Wapen. Het doel van de muziekavonden om de inwoners van Werkhoven op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen is zeker gelukt.

Bunnik aan Zet fonds

Het initiatief is opgestart door een aantal inwoners van Werkhoven, maar wordt inmiddels gesteund door de gemeente Bunnik door middel van het Bunnik aan Zet fonds. Dit fonds wil stimuleren dat inwoners zelf initiatieven ontplooien om de verbinding en saamhorigheid in de Bunnikse gemeenschap te vergroten. Dit kunnen sociale initiatieven zijn, maar ook initiatieven die bijdragen aan de verbetering van een duurzame woon- en leefomgeving. De subsidiabele initiatieven moeten aantoonbaar bijdragen aan de versterking van verbinding en saamhorigheid in de samenleving. Met het Bunnik aan Zet fonds kunnen laagdrempelig nieuwe maatschappelijke initiatieven eenmalig worden ondersteund, die daarna zelfstandig verder moeten kunnen gaan.

NEXT GEAR

Komende vrijdag gaan het Wapen en de werkgroep verder met wederom een geweldige band. Op vrijdag 17 maart spelen NEXT GEAR uit Werkhoven. De band NEXT GEAR bestaat uit zes ras muzikanten van verschillende generaties, maar met dezelfde tomeloze passie voor goede muziek. De combinatie van diverse skills, muzieksmaken en leeftijden zorgt steevast voor optredens die jong en oud weten te waarderen. NEXT GEAR schakelt soepel tussen classic rock, modern rock, blues, ballads en Nederlandstalig en staat elke keer weer borg voor een stevige set herkenbare nummers. Meer informatie over deze band is te vinden op hun eigen website: www.nextgear.band.

,,Om de optredens van de band heen, wordt de muziek ook deze keer weer verzorgd door een charmante DJ met een grote voorliefde voor classic hits. De entree is ook deze keer nog gratis, maar vol is vol, dus kom op tijd. De DJ begint om 20.00 te draaien en de band zal rond 21.00 gaan spelen.”

Voor meer informatie over deze live muziek avonden in het Wapen van Werkhoven kan men mailen naar Frans Wauters via fwauters@upshot.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie