Presentator van het Muziekfeest is Jan Smit.
Presentator van het Muziekfeest is Jan Smit. AVROTROS

Muziekfeest op het Plein doet Houten aan

Muziek

HOUTEN  Een van de grootste muziekspektakels van het land, het Muziekfeest op het Plein, doet dit jaar Houten aan, en wel op maandagavond 27 juni op Het Rond.

Dan treden onder anderen Tino Martin, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Pascal Redeker en Samantha Steenwijk op in de muziektent op Het Rond. Het programma van het gratis toegankelijk evenement begint om 19.30 uur. De lokale mede-organisatoren van het evenement verwachten een enorme toeloop en verzoekt bezoekers uit de stad en de regio dan ook met de fiets of het openbaar vervoer te komen. In verband met de veiligheid van de bezoekers wordt het plein afgesloten als het te druk is.

,,Wij gaan met het Muziekfeest op het Plein elk jaar graag het land in. Dat doen we nu al ruim 17 jaar, van Groningen tot Middelburg en van Texel tot Maastricht. En waar we ook komen, we zien altijd dat muziek zorgt voor verbinding en een groot feest”, aldus Mister Muziekfeest Jan Smit. ,,De vrolijke, plezierige sfeer die we ervaren in Houten is precies wat we nodig hebben voor het Muziekfeest op het Plein, een evenement voor iedereen”.

Muziekfeest op het Plein is vanaf vrijdag 29 juli vier weken lang te zien om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

advertentie