Popkoor M&P
Popkoor M&P Timo van Wijk

Werkhovens popkoor Mammas & Pappas treedt op 25 mei op in theater Calypso

Muziek

WERKHOVEN/WIJK BIJ DUURSTEDE Popkoor Mammas & Pappas is een swingend popkoor uit Werkhoven. In 2008 opgericht als kerstkoor op de Delteykschool, maar al snel werd het repertoire uitgebreid met popnummers. Onder leiding van hun enthousiaste dirigente Marsha Matton (Marsemijn Muziek) brengen zij een veelzijdig, vaak vierstemmig repertoire. Ze werken met orkestbanden voor een lekker vol geluid, maar ook met live piano– of gitaarbegeleiding.

Dat het koor een energiek koor is, hebben ze 3 jaar geleden laten zien tijdens hun 10-jarig jubileumconcert in Werkhoven. Dat ze sinds die tijd niet hebben stil gezeten, gaan ze nu op woensdag 25 mei in theater Calypso in Wijk bij Duurstede laten zien in hun avondvullende programma ‘Een Nieuwe Dag’. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.calypsotheater.nl.

Tot slot is dit popkoor altijd op zoek naar nieuwe leden. Vooral mannen of alten kunnen zij goed gebruiken. Kun je zingen en heb je dat altijd al eens in een popkoor willen doen? Kun je op woensdagen tussen 20.00 tot 22.00 uur in Werkhoven oefenen? Kijk dan eens op hun website www.mammaspappas.nl of stuur een mailtje naar info@mammaspappas.nl.

advertentie