Harples op de muziekschool
Harples op de muziekschool Leoniek van der Vliet

Open dag muziekschool

Muziek

BUNNIK Op zaterdag 19 september van 15.00 uur tot 17.00 uur is het Open Dag bij muziekschool ‘De Kromme Rijn’ aan de Camminghalaan 27B in Bunnik. De deuren staan open voor een kennismaking met de docenten, én hun instrumenten. 

Deze Open Dag is een leuke gelegenheid om instrumenten uit te proberen. Van blazen, strijken of zingen, tot het spelen met kleppen, snaren of toetsen: het aanbod is gevarieerd. Door zelf te proberen en te voelen wat elk instrument teweeg brengt, kunnen zowel kinderen als ook volwassenen ervaren welk instrument hen het beste ligt. Daarnaast is er ook nog keuze tussen verschillende muziekstijlen, van klassieke tot lichte en popmuziek.

Er is tevens algemene informatie te verkrijgen over het aanbod van lessen, cursussen en koren en tarieven. Ook wordt de mogelijkheid geboden proeflessen aan te vragen en inschrijvingen voor het komende schooljaar te doen. 

CORONA Vanwege de coronamaatregelen zal de open dag er dit jaar een beetje anders uitzien dan normaal. Het verzoek is dat volwassenen niet samen, maar wel met maximaal twee kinderen tegelijk binnen kunnen komen tijdens de Open Dag. Iedereen is van harte welkom in een veilige maar ook ongedwongen, muzikale sfeer. Meer info op: www.muziekschoolbunnik.nl.

Klarinetles op de muziekschool
Gitaarles op de muziekschool
advertentie
advertentie