Robert Cekov & Wouter Harbers
Robert Cekov & Wouter Harbers Fred Manschot

Vivaldi's Vier Jaargetijden

Muziek Deel je nieuws

De serie "Zatermiddagconcerten in de Sionskerk" start weer in Zeist! Na een stop van zeven maanden openen we de serie met een feestelijk programma. Uiteraard Corona-proof, binnen de richtlijnen van het RIVM, met maximaal 65 bezoekers.

We openen met Vivaldi’s vrolijke Le quattro stagioni en hopen dat u komt meegenieten!
Als voorgerecht hoort u het professionele Bach Quartet en Wouter Harbers in een orgelconcerto van Händel: een speels stuk dat op het orgelbalkon wordt uitgevoerd.
Het hoofdgerecht van dit concert neemt violist Robert Cekov voor zijn rekening: hij soleert in Vivaldi’s meesterwerk (dat hij vorig jaar op cd opnam). Hierbij wordt hij begeleid door het
strijkkwartet en door Wouter Harbers op klavecimbel.
Wist u dat Vivaldi zelf sonnetten schreef bij de publicatie van deze compositie? De muziek in het concert wordt afgewisseld met citaten en andere leuke weetjes, zodat deze eeuwenoude muziek nog meer tot leven komt.
Door het beperkte bezoekersaantal zijn we helaas genoodzaakt 22,50 euro entree te vragen. Hopelijk vormt dat geen grote belemmering voor u.
Bekijk onze nieuwe site op www.zaterdagmiddagconcertenzeist.nl voor alle info en koop
hier ook uw tickets. Let op: vooraf reserveren is verplicht, geen kaartverkoop aan de zaal.
Heeft u geen internet-bankieren, bel dan 06 - 2743 0666 (Arie Stans, secretaris).
Kom zaterdagmiddag 12 september om 16:30 uur meegenieten in de Sionskerk, zodat u daarna de seizoenen nog intenser zult ervaren. Hartelijk welkom!

advertentie
advertentie