aankondigend in de jubilieumreeks, met Amedé
aankondigend in de jubilieumreeks, met Amedé Johanna Muis

Geslaagd optreden Amina Sahli in Odijk

16 februari 2020 om 15:45 Muziek Deel je nieuws

Op de grijze maar zachte zaterdagmiddag van 15 februari werd het warm en licht in het Witte Kerkje te Odijk. De jonge singer-songwriter Amina Sahli verzorgde er een zeer geslaagd optreden. Ze bracht puur eigen composities. Het kerkje zat aardig vol en velen genoten van de muziek en het plezier waarmee Amina speelde. Ze begeleidde zichzelf op piano, zong met prachtige stem: liedjes die vaak heel persoonlijk waren, met aansprekende titels, zoals Papillion, of een goed verhaal erachter als aanleiding, zoals ‘What a world’. En ‘Zoals jij..’ mocht als toegift nog eens ervaren worden!

Amina Sahli trad op in het 2e concert in de reeks ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van het Witte Kerkje te Odijk. Een korte voor- en afkondiging vond plaats in dat teken door de oude rentmeester Amedé Passoir.

Een volgend concert in de reeks staat gepand op zaterdagmiddag 14 maart. Rodyan van den Brink en Els Kuijk (duao Rapha) brengen dan op orgel en blokfluit pure barok, onder het motto 'carpe diem en memento mori'. Beloofd ook weer buitengewoon mooi te worden. Nog een reden om de 14 maart te komen: het kerkje zal een eigen gebrouwen jubileum-witbiertje presenteren in de pauze. ‘Carpe diem’ dus.

korte uitleg bij 'Zoals jij...'
Amina vertolkt
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie