De plaquette werd met enthousiasme in ontvangst genomen.
De plaquette werd met enthousiasme in ontvangst genomen. Constantia

Constantia opnieuw Vereniging van het Jaar

Muziek Deel je nieuws

Begin juni is Muziekvereniging Constantia voor de tweede maal op rij uitgeroepen tot Vereniging van het Jaar in de Gemeente Bunnik in de categorie cultuur. Na eerder in 2018 deze titel toegekend te hebben gekregen, waren ook dit jaar de meeste stemmen voor de muziekvereniging uit Werkhoven. De bij deze titel behorende plaquette werd tijdens de repetitieavond van het fanfareorkest op dinsdagavond 10 september jl onder luid applaus van de muzikanten, door voorzitter Niels van de Leemkolk, trots in ontvangst genomen.

Naast winnaars op gemeentelijk niveau zijn er ook provinciale winnaars en uiteindelijk één landelijk winnaar. In de provincie Utrecht ging Popkoor Let's get Started uit Vianen met de eer strijken. Constantia eindigde op provinciaal niveau op plek 5. De landelijke titel in de categorie cultuur ging dit jaar naar Musicalvereniging Music All uit Enschede

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk. Als coöperatie onderkent de Rabobank dat en daarom heeft zij samen met NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.

advertentie
advertentie