Het koor dat zal optreden tijdens deze activiteit
Het koor dat zal optreden tijdens deze activiteit Marijke van der Ouderaa

Uitnodiging: 'Feest der herkenning'

19 augustus 2019 om 13:13 Muziek

BUNNIK Zomerschool Bunnik en Muziekschool De Kromme Rijn nodigen u uit voor een bijzonder muziekfeestje in de MFA Kersentuin. Op maandagmiddag 26 augustus speelt van 14.30-16.00 uur een gelegenheidsband toppers 'van toen'.
Denk aan 'can't help falling in love' van Elvis Presley, 'Crazy little thing' van Queen of het meeslepende 'nothing rhymed' van Gilbert O Sullivan. Koor 'The Cherry Singers' verzorgt onder leiding van dirigente Marijke van der Ouderaa twee korte optredens (met bandbegeleiding). Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Er kan geluisterd maar ook meegezongen worden en wellicht gaan de voetjes van de vloer?

Als we ouder worden gaan we vaak dingen vergeten, sommige mensen krijgen zelfs te maken met dementie. In wat voor stadium van vergeetachtigheid we ook zijn, muziek vergeten we nooit en van muziek worden we altijd blij. Een speciaal welkom is er deze middag voor mensen met een lichte of middelmatige vorm van dementie en hun partners of mantelzorgers.
Kosten: 7,50 uur (inclusief hapje en drankje) te betalen in de zaal (Camminghalaan 27b -ingang bibliotheek-, in Bunnik)

Aanmelden is in verband met de voorbereidingen prettig maar niet noodzakelijk. Wilt u bij deze gezellige muziekmiddag aanwezig zijn, stuur dan een mail naar: f.dotman@krachtigkrommerijn.nl of bel naar 06-52549905

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie