Het gezin Eijbersen in avonturenpark Hellendoorn
Het gezin Eijbersen in avonturenpark Hellendoorn Via JJ Eijbersen

Oud Bunniks wethouder Eijbersen verhuist deze week naar Hellendoorn vanwege burgemeesterschap

Mensen

BUNNIK Op 20 december 2021 werd Jorrit Eijbersen - tot op dat moment wethouder in Bunnik voor De Liberalen - benoemd als burgemeester van de gemeente Hellendoorn. Sindsdien heeft hij daar een ‘pied a terre’. Inmiddels heeft Eijbersen een mooie villa gekocht in Nijverdal, onderdeel van de gemeente Hellendoorn, waar hij samen met zijn vrouw Nienke en zijn dochters een nieuwe stap gaat zetten.

door Kuun Jenniskens

Jorrit Eijbersen is heel blij en gelukkig met het burgemeesterschap van Hellendoorn: ,,De functie past bij me. Ik ben van harte welkom geheten en ik voel me thuis. Het is hier ook echt prachtig met de rivier de Regge en de Sallandse Heuvelrug.”

Vertrekken uit Bunnik heeft twee kanten: ,,Mijn drie dochters zijn in Bunnik geboren en de afgelopen 15 jaar zijn we van Bunnik gaan houden. Het is een geweldige plek en niet voor niets het mooiste dorp van de provincie. Het leukste van Bunnik zijn de mensen die we hier hebben leren kennen, en dat alles achterlaten stemt weemoedig.”

Op 15 augustus vertrekt het gezin. Eijbersen: ,,Ik kijk dankbaar terug op mijn tijd in Bunnik en wens iedereen het beste en liefs.”

advertentie
advertentie