Geef me één woord
Geef me één woord Jos Korenromp

Maak voor 2020 géén goede voornemens

27 december 2019 om 13:36 Mensen Deel je nieuws

Maak voor het nieuwe jaar nu eens géén goede voornemens, maar kies één woord. Eén woord dat jou een jaar lang kan helpen, begeleiden en inspireren.

Voornemens
Bij de start van het jaar maken veel mensen nieuwe plannen: goede voornemens voor het nieuwe jaar. Helaas sneuvelen die vaak alweer in de maand januari. Waarom? Voornemens zijn meestal veel te hoog gegrepen. Als je nooit sport, waarom zou je het komend jaar dan ineens twee keer per week naar de sportschool gaan? Als je al jaren te zwaar bent, waarom zouden de kilo’s er een goed voornemen er dan nu wél vanaf vliegen?

Kortom, voornemens eindigen vaak in een teleurstelling. Je vraagt jezelf af waarom je niet sterk genoeg bent iets op te pakken én vol te houden. Je wilskracht is lang niet zo sterk als je zou willen.

Eén woord

Doe het daarom dit keer anders. Kies één woord dat je een jaar lang kan helpen, begeleiden en inspireren. Kies een woord dat zegt waarin je het komend jaar wilt groeien. Hoe je aan zo’n woord komt? Op zondagavond 5 januari om 19 uur organiseert de werkgroep Zondagavondprogramma een bijeenkomst om jouw unieke woord te vinden.

Marion Korenromp zal een korte uitleg geven en een oefening begeleiden om tot het woord te komen. Na uitwisseling proosten we daarna (met of zonder woord) op het nieuwe jaar. 

 

Graag vooraf aanmelden: vitaliteit.nicolaaskerkodijk@gmail.com

(in verband met de voorbereidingen, uiterlijk 2 januari 2020)

Nicolaaskerk Odijk, 5 januari, 19 - 21 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie