Bewegen op de stoel in de Stevenshoek bij de Zonnebloem.
Bewegen op de stoel in de Stevenshoek bij de Zonnebloem. Zonnebloem Werkhoven

Bewegen op de stoel in Werkhoven

15 januari 2024 om 14:30 Maatschappelijk

WERKHOVEN De laatste jaren zijn er wat beweeggroepjes gestopt in Werkhoven, maar er is wel behoefte aan meer activiteit. Alleen is de vraag hoeveel behoefte is er? Buurtsportcoach Mieke gaat vanaf februari starten met bewegen op de stoel in de Stevenshoek, maar heeft ook een sportlesgever die de jongeren of volwassenen in beweging kan zetten op bepaalde momenten. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Buurtsportcoach Mieke: ,,Via Welzijn Ouderen Werkhoven en de Zonnebloem in Werkhoven merkte ik dat er veel behoefte was aan een activiteit op de stoel. Daarom gaan we nu vanaf februari beginnen. Er zijn al genoeg aanmeldingen om het door te laten gaan! Superfijn. Het zal ongeveer 6 tot 7,50 euro per keer zijn. Ligt eraan hoeveel animo er is. Hoe meer mensen hoe minder het zal kosten.” Ze geeft ook aan dat ze altijd doorgaat, ook in de zomer. Je kunt per seizoen betalen: voorjaar, zomer en najaar. 

Meld je nu aan via Mieke: 06-23244886 of mail naar strakplanmetmieke@gmail.com.

BEHOEFTEPEILING

Daarnaast is er een oproep voor alle Werkhovenaren. Wat mis je nog in Werkhoven en ken je meer mensen die iets willen op sport en beweeggebied? Dan kun je bij Bunnik Beweegt aangeven wat je wil. Er is een lesgever beschikbaar op de volgende momenten voor jongeren of volwassenen: dinsdag tussen 10.00-14.00, donderdag tussen 10.00-12.00 en vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur. Kun je op andere momenten geef dit dan aan bij Bunnik Beweegt en zij kijken wat er nog meer voor behoefte is.

WAAR KUN JE TERECHT?

Mail naar info@bunnikbeweegt of bel 06-23244886 en meld jouw behoefte, ook als je in Bunnik of Odijk woont is dit mogelijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie