Jeugdleden gaan langs de deuren.
Jeugdleden gaan langs de deuren. GCA

Acht verenigingen in Bunnik op pad met Grote Clubactie

23 september 2023 om 15:45 Maatschappelijk Tips van de redactie

BUNNIK De Grote Clubactie barst los op zaterdag 23 september. De actie is nog altijd zeer populair onder het Nederlandse verenigingsleven. Voor het vierde jaar op rij doen er steeds meer clubs mee om extra inkomsten op te halen voor de club.

Dit jaar doen in de gemeente Bunnik de volgende clubs mee: Werkhoven AV U-TRACK, S.V. AURORABunnik Gymnastiekvereniging De Gemzen, HV Celeritas, V.V. Bunnik 73, Korfbalvereniging MidlandiaOdijk S.V. Odijk Afdeling Voetbal en SV Odijk Judo.

Directeur Frank Molkenboer is trots dat er weer zo veel leden op pad gaan en hun vereniging een warm hart toedragen. ,,Bij jouw club sluit je vriendschappen voor het leven, ontdek je je talenten en beleef je samen met anderen onvergetelijke momenten. Voor veel Nederlanders is het verenigingsleven onmisbaar. Wat we meer en meer terugkrijgen is dat de actie voor veel verenigingen niet alleen een welkome inkomstenbron is. Het is ook een activiteit waarbij clubleden ervaren wat ze samen kunnen bereiken. Het échte clubgevoel.”

Van voetbal tot scouting, van gymnastiek tot atletiek en van fanfare tot badmintonvereniging. Voor 3 euro per lot steunen mensen een club bij hen in de buurt. 80 procent hiervan is direct voor de clubkas. Met de opbrengsten worden clubdoelen gerealiseerd zoals het organiseren van een jeugdkamp, het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen of het vieren van een jubileum. 

Denk je aan de Grote Clubactie, dan denk je aan de charme van trotse jeugdleden die in hun clubtenue langs de deuren gaan. En ja, die verkopertjes bellen straks weer aan. Ook aan de digitale deur, want met één klik op de tablet of smartphone bereiken ze tegenwoordig ook ooms en tantes door het hele land.

HOOGST UITKERENDE LOTERIJ

De Grote Clubactie kent het hoogste uitkeringspercentage van alle loterijen in Nederland. Daarnaast steun je met het kopen van loten niet alleen de vereniging, maar maak je zelf ook nog kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van 100.000 euro. De trekking vindt plaats op 28 november.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie