Afbeelding
Marga Schrieks

Benefietconcert: Marga beklimt Alpe d’Huzes voor kankerbestrijding

5 januari 2023 om 14:03 Maatschappelijk

WERKHOVEN Op zondag 15 januari tussen 15 en 17 uur is er in de Watertoren een benefietconcert. De opbrengst gaat naar kankeronderzoek. Op 1 juni gaat Marga Schrieks de berg met haar fiets beklimmen. Op dit moment heeft ze al bijna 2000 euro opgehaald.

door Kuun Jenniskens

Marga Schrieks werkt voor de patiëntenorganisatie die opkomt voor de belangen van (zeldzame) kanker (www.zeldzamekankers.nl): ,,Ik zie dat juist de minder voorkomende en moeilijk behandelbare kankersoorten minder behandelmogelijkheden hebben en daardoor ook minder kwaliteit van leven. Daarom ga ik de Alpe d’Huzes opfietsen om geld in te zamelen.”

Marga is lid van het popkoor de Mamma’s en Pappa’s uit Werkhoven. Samen met Caroline en Anne van de Watertoren - hun artiestennaam: de Watertorentonen - geeft Marga een muzikaal benefiet optreden. Daarnaast zullen er nog gastoptredens zijn. 

De Watertoren biedt één drankje kosteloos aan. De kaartjes van 5 euro zijn aan de deur te verkrijgen of vooraf aan te schaffen. In dat geval klik je op de QR code en maak je 5 euro over met vermelding van de naam en de Watertoren. Of gebruik deze link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/MargaSchrieks16756/alpe-dhuzes.

Doneren zonder het benefietconcert te bezoeken kan natuurlijk ook. 

Adres van de watertoren is: Watertorenweg 1, 3985 SK Werkhoven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie