Kamp van Jong Nederland 2021
Kamp van Jong Nederland 2021 Jong Nederland

Jong Nederland Werkhoven weer in de startblokken

Maatschappelijk

WERKHOVEN De vrijwilligers van Jong Nederland Werkhoven zijn begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Vanaf 3 oktober zal de jeugd van Werkhoven en omstreken weer kunnen genieten van avonden sport en spel bij de Blokhut in het Kwartier. 

Michiel van Rossum heeft na zeven jaar voorzitterschap het stokje overgedragen aan Bram Dijkman. Met een vernieuwde groep van rond de 50 vrijwilligers staat er voor de 170 leden van Jong Nederland Werkhoven weer een fantastisch jaar voor de boeg. 

Op maandagavond zal groep 5 ‘club krijgen’, op dinsdag groep 6 en VO1, op woensdag VO4, op donderdag groep 7 en VO2, en op vrijdag groep 8, VO3 en de senioren. Klassiekers op deze avonden zijn het Streepjesspel, Levend Duckspel of ouderwets paaltjesvoetbal. 

Naast de reguliere clubavonden verzorgt Jong Nederland de Sinterklaasoptocht in Werkhoven, organiseren ze activiteiten als de Kerstactiviteit of Sport en Speldag (waar ook niet-leden welkom zijn!), en gaan ze ieder jaar een week op kamp met de kinderen. 

Bij interesse kunnen (ouders van) nieuwe leden zich melden op de Facebookpagina van Jong Nederland, of via een mail naar jongnederlandwerkhoven@hotmail.nl. Daarnaast zal er op woensdag 28 september om 20 uur een informatieavond plaatsvinden in de zaal van Jong Nederland, aan de Curtis in Werkhoven.

advertentie
advertentie