Kerstpakketten actie Lions
Kerstpakketten actie Lions Lia van der Heijden

Kerstpakkettenactie Lionsclub Bunnik ook dit jaar anders

Maatschappelijk

BUNNIK De jaarlijkse actie van de Lionsclub Bunnik om pakketten samen te stellen voor mensen met een ‘smalle beurs’ in de gemeente Bunnik verloopt dit jaar weer anders dan gebruikelijk.

,,Werden in voorafgaande jaren bezoekers van de supermarkten gevraagd extra artikelen in te kopen voor de pakketten, dit jaar is dat in de huidige omstandigheden niet mogelijk. Veiligheid van de bezoekers van de supermarkten en van de leden, staat ook bij de Lionsclub voorop en derhalve worden extra contactmomenten dan ook vermeden”, aldus de Lionsclub.

,,Wel is het zo dat dit jaar aanzienlijk meer aanvragen voor een pakket zijn binnengekomen via de gebruikelijke organisaties – Regionale Sociale Dienst, Vluchtelingenwerk en de kerkelijke organisaties - dan ik voorgaande jaren.”

PAKKETTEN Om ook dit jaar de vele gezinnen die aangegeven hebben een pakket op prijs te stellen niet teleur te stellen, heeft de Lionsclub besloten om dit jaar zelf producten in te kopen bij de lokale supermarkten en hieruit de pakketten samen te stellen. Daarom vraagt de Lionsclub dit jaar niet om goeder  en, maar om een geldelijke ondersteuning voor deze actie. Dit is tot na de feestdagen mogelijk door de QR code te scannen op de posters die in de supermarkten hangen. Ook is het mogelijk een donatie te geven via bunnik.lions.nl/kerstactie2021 of te storten op bankrekening NL83RABO 03113095 85 tnv Stichting Activiteitenfonds Lionsclub Bunnik ovv Kerstactie.

advertentie