Afbeelding
Gemeente Bunnik

Blik op Bunnik 2040: denk en praat mee over de toekomst van de gemeente Bunnik

7 oktober 2021 om 08:30 Maatschappelijk

BUNNIK Gemeente Bunnik nodigt de inwoners uit om mee te denken en te praten over de toekomst van de omgeving van de gemeente tijdens een inloopbijeenkomst: Atelier Blik op Bunnik. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 12 oktober van 19.00 uur tot 21.30 uur bij Locatie78 aan de Burgemeester van de Weijerstraat 78 in Bunnik. De toegang is gratis.

De afgelopen maanden is, samen met de inwoners, gewerkt aan het toekomstbeeld van de omgeving van de gemeente Bunnik. ,,Er is een eerste beeld ontstaan hoe onze gemeente er in 2040 uit kan zien. We delen graag het eerste toekomstbeeld van de gemeente Bunnik 2040 met de inwoners”, aldus de gemeente Bunnik. ,,En we willen ook weten: wat vinden inwoners er van? Wat is hun blik op Bunnik, Odijk en Werkhoven in 2040? En welke beelden leven er over de omgeving? Het gaat over onder andere: woningbouw, milieu, natuur, landschap, verkeer, energie, recreatie, leefbaarheid, gezondheid en cultureel erfgoed.”

TESTEN VOOR TOEGANG Voor deelname aan het 4e atelier Blik op Bunnik 2040 gelden de regels Testen voor Toegang (corona check app of met vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs niet ouder dan 24 uur).

OMGEVINGSVISIE 2040 Het 4e atelier Blik op Bunnik 2040 is onderdeel van de omgevingsvisie Bunnik 2040. Dit is een strategische visie voor de leefomgeving van Bunnik. Meer weten? Kijk op: https://www.bunnik.nl/omgevingsvisie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie