Afbeelding
Huiskamer van Odijk

Huiskamer van Odijk start weer met Ouders & Kidscafe

25 september 2021 om 15:15 Maatschappelijk

ODIJK De Huiskamer van Odijk start op woensdag 6 oktober weer met het maandelijkse Ouders & Kidscafé. Iedere 1ste woensdagochtend van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur komen (groot)ouders met (klein) kinderen van 0 tot 4 jaar samen in het Dorpshuis in Odijk.

,,Na anderhalf jaar corona-pauze zijn wij heel blij dat we weer gaan starten”, vertelt Irene de Kruijf, vrijwilligerscoördinator bij de Huiskamer van Odijk. ,,Vóór corona was het Ouders & Kidscafé een goed lopende activiteit. Maandelijks kwamen er zo’n 14 ouders + kinderen. Het is een plek om gezellig samen met andere (groot)ouders een kop koffie te drinken, ervaringen uit te wisselen en er worden leuke dingen georganiseerd door de vrijwilligers.”

Vrijwilliger Birgitta Siebrand is de nieuwe kartrekker van het Ouders & Kidscafé. ,,Het programma is divers. Wij nodigen gasten uit voor een leuke activiteit of om iets te vertellen over een interessant onderwerp. Op woensdag 6 oktober gaan we samen met Marie-Paule Thijssen van Muziekschool De Kromme Rijn peuterliedjes zingen en spelen. En op woensdag 3 november komt Elly-Ann van Luxemburg. Zij is schrijfster en weet heel veel van de natuur. Ze neemt ons dan mee in de verhaaltjes van de kinderboeken die ze daarover schreef.”

Het Ouders & Kidscafé is een laagdrempelige plek om andere (groot)ouders met jonge kinderen uit Odijk te leren kennen. ,,Je bent van harte welkom! Je kunt gerust een keertje binnenlopen. Er is koffie & thee. Neem voor je kindje(s) zelf iets te drinken mee. Weet je zelf leuke/interessante onderwerpen? We horen het graag!”

Het café is voor leden van de Huiskamer van Odijk. Maar wie nog geen lid is kan gewoon een keertje meedoen. Aanmelden is niet nodig, maar kan wel via info@huiskamervanodijk.nl of 06-23707137

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie