Afbeelding
Bunnik Beweegt

Zomerschool Bunnik, activiteiten voor jong en oud

24 mei 2021 om 15:00 Maatschappelijk

BUNNIK Het is lente. De vogels tjilpen, de lentegeur komt ons tegemoet en her en der genieten mensen van een drankje op het terras. Al is het nog vrij koud voor deze tijd van het jaar, het buitenleven is weer begonnen. Dat stemt een mens vrolijk. De zomer komt steeds dichterbij en dat is zeker iets om naar uit te kijken. Waarom? Omdat de Zomerschool Bunnik dan weer van start gaat. In juli en augustus kunt u meedoen aan allerlei activiteiten in Bunnik, Odijk en Werkhoven.

Bunnik Beweegt en Stichting Krachtig Krommerijn zijn vanuit de werkgroep Zomerschool Bunnik al een tijdje bezig met de voorbereidingen van de Zomerschool 2021. Het activiteitenprogramma kan bijna naar de drukker, zodat het in juni bij u op de mat ligt.

Meedoen aan activiteiten

Het programma biedt voor ieder wat wils. Voor jong en oud. De mix aan leeftijden maakt de Zomerschool juist zo leuk. Dankzij de aanbieders in het zomerschoolprogramma zijn er bijna iedere dag meerdere activiteiten waar u uit kunt kiezen. Denk aan senioren-fitness, drummen, buiten spelen, volksdansen en wandelen. Maar denk ook aan de Bunnikse spelen, klaverjassen, ‘effe buurten’ en een jongerenactiviteit in Odijk. Genoeg om uit te kiezen dus.

Vervoer naar een activiteit

Wilt u graag deelnemen aan een activiteit, maar heeft u geen vervoer? Maak dan gebruik van ANWB Automaatje Bunnik. Meld u aan door contact op te nemen via het telefoonnummer 06-12334721. Mensen uit Odijk kunnen gebruik maken van de chauffeursdienst van de Huiskamer van Odijk, bel naar 06-20345209. Komt u uit Werkhoven? Vraag dan vervoer aan via de Stichting Vrijwillige Hulpdienst Werkhoven door te bellen naar 0343-551356.

De Zomerschool wordt mogelijk gemaakt door alle activiteitenaanbieders en door de Werkgroep Zomerschool: Bunnik Beweegt, Krachtig Krommerijn, Bibliotheek Idea Bunnik, Muziekschool De Kromme Rijn, Senioren Activiteiten Bunnik (SAB), Cultuurplatform Bunnik en Jongerenwerk de Schoudermantel.

Dit jaar sponsoren Autoservice Goes, Autoschade Boll, het Witte kerkje Odijk, Caritas Bunnik en de Protestantse Gemeente Bunnik het programmaboekje, zodat u in één overzicht ziet welke activiteiten we aanbieden.

Het programma en de coronamaatregelen

De organisatie van de Zomerschool houdt zich aan de coronamaatregelen. We weten nu nog niet wat in de maanden juli en augustus wel en niet mag. Tegen die tijd handelen we naar wat mogelijk is.

Aanmelden voor de Zomerschool

Dit jaar verspreiden wij het activiteitenprogramma onder ruim 6000 huishoudens. Daarnaast staat het programma vanaf juni op www.zomerschool.nl en op www.bunniksamen.nl. Daar kunt u terecht voor meer informatie of om u aan te melden. Liever persoonlijk contact? Dat kan ook. Stuur een mail naar info@zomerschoolbunnik.nl of bel naar 06-52549905.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie