Chantal van der Leest uit Bunnik zamelt geld in voor het Ronald McDonald huis in Utrecht
Chantal van der Leest uit Bunnik zamelt geld in voor het Ronald McDonald huis in Utrecht Van der Leest

Koningsdag actie voor het Ronald McDonald huis

21 april 2021 om 12:00 Maatschappelijk

BUNNIK Chantal van der Leest uit Bunnik zamelt geld in voor haar deelname aan de HomeRun sponsoractie voor het Ronals McDonald Huis in Utrecht. Op Koningsdag verkoopt ze op het terras van ‘t Wapen van Bunnik wijn en tompoucen.

Chantal: ,,Zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021 loop ik met mijn team de HomeRun: de sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds. We lopen in estafettevorm 240 kilometer hard in 24 uur. Dwars door Nederland. Dag en nacht. Om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald huizen, huiskamers en vakantiehuizen. Zo zorgen we er samen voor dat een ziek of zorgintensief kind zijn ouders, broers en zussen altijd dichtbij heeft.” 

Het bedrag dat Chantal bij elkaar loopt, gaat naar Ronald McDonald Huis Utrecht. ,,Op Koningsdag verkoop ik tussen 10.00 uur en 13.00 uur op het terras van ’t Wapen van Bunnik heerlijke wijnen uit de wijngaarden van Moldavië. Ik verkoop een heerlijke Pinot Grigio en een frisse Pinot Noir die je licht gekoeld kunt drinken, per doos voor €50,- (contant of een tikkie). Naast de wijnen worden er uiteraard ook heerlijke oranje tompoezen verkocht.”

Wil je Chantal helpen? Ronald McDonald Huis Utrecht is met elke bijdrage geholpen. Jouw donatie maakt het verschil voor ouders en hun zieke kind. Als je alvast wijn wilt reserveren, kan dat ook, op Chantal haar persoonlijke pagina

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie