Kinderburgemeester Lise en initiatiefnemers Caroline van der Ark en Wouter Hartmann tijdens de opening nadat het lint is doorgeknipt
Kinderburgemeester Lise en initiatiefnemers Caroline van der Ark en Wouter Hartmann tijdens de opening nadat het lint is doorgeknipt Caroline de Vilder

Skatebaan in Werkhoven vanmiddag geopend

2 april 2021 om 18:23 Maatschappelijk

WERKHOVEN Caroline van der Ark en Wouter Hartmann hebben het voor elkaar: in juli 2019 startten ze met een enquête en petitie samen met een aantal kinderen. Daarna heeft Caroline veel uren gestoken in het bij elkaar krijgen van het geld en afstemming met alle partijen. In december gaf de gemeente Bunnik groen licht. De bouwers Skate On Skateparks hebben ondanks de vorst en regen, toch de deadline gehaald. Waardoor Kinderburgemeester Lise vrijdag voor Pasen de skatebaan kon openen. 

Vanaf de eerste minuut is de baan al extreem veel gebruikt. Het is echt een aanwinst voor het dorp, die bij Jong Nederland ligt te pronken.

In het bijgaande filmpje is het proces van begin tot eind te zien; van de enquête, tot het plan maken, sponsoren zoeken en de bouw van de skatebaan. Maar ook de regels die op de baan gelden worden door de Kinderburgemeester uitgelegd.

Joep en Wouter testen als eersten de baan
Joep van der Ark vindt de baan echt supergoed
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie