De actie leverde een mooie ansichtkaart op.
De actie leverde een mooie ansichtkaart op. Arnold Wagemakers

Zonder tegenslag bestaat er geen overwinning

27 maart 2021 om 13:36 Maatschappelijk

BUNNIK Net zoals in heel sportend Nederland hebben in Bunnik, Odijk en Werkhoven bestuurders en vrijwilligers van verenigingen het afgelopen jaar alles op alles gezet om, binnen alle beperkingen, hun leden veilig en verantwoord te laten sporten. Sporthuis Bunnik stuurde ze deze week een welgemeend hart onder de riem.

Dat er gesport kon worden was een enorm karwei dat veel improvisatie vergde. Protocollen, looplijnen, afsluitingen, planningen: tijdrovend en zo nu en dan ook ondankbaar als het door maatregelen weer anders moest. Het leverde ook mooie dingen op. Zo hielpen de voetbal- en volleybalverenigingen in Odijk elkaar waardoor zij samen sporten voor voetballers en volleyballers mogelijk maakten. Zo zijn er tal van mooie voorbeelden. Omdat dat ook wel eens mag worden gezegd startte Sporthuis Bunnik de actie zonder tegenslag geen overwinning. Dat resulteerde in een mooie ansichtkaart met op de voorzijde een prachtige illustratie gemaakt door een van de medewerkers van het Sporthuis.

Arnold Wagemakers van deze beheerstichting van de sportcomplexen in de gemeente Bunnik: ,,Wie had een jaar geleden gedacht dat we nog maar zo weinig zouden sporten en zelfs helemaal niet meer in teamverband? Dankzij de vaccinaties kunnen we wel weer vooruitkijken. Het afgelopen jaar heeft iedereen laten zien - binnen de mogelijkheden - creatief te zijn. De komende maanden wordt dat weer van ons verwacht, met zicht op samen sporten?
Wij gaan er wel van uit. Maar juist ook de laatste loodjes zullen zwaar zijn. Daarom langs deze weg: sterkte en succes! Wij rekenen op jullie en jullie mogen op ons rekenen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie