restafval gaar in de grijze kliko met bruin deksel
restafval gaar in de grijze kliko met bruin deksel RMN

Aangepaste werkzaamheden afvalinzameling rond feestdagen

21 december 2020 om 11:09 Maatschappelijk

BUNNIK Op 25 december, 26 december en nieuwjaarsdag is Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gesloten. Medewerkers van RMN voeren deze dagen geen werkzaamheden uit en ook het recyclingstation is dicht. 

Wie normaal gesproken op één van deze dagen de container (kliko) buiten zet, kan dat nu op de betreffende inhaaldag doen. In de gratis RMN-app of via het digitale inzamelschema (https://inzamelschema.rmn.nl/) kan men bekijken wanneer deze inhaaldag is. 

Donderdag 31 december leegt RMN de containers volgens het inzamelschema. Het recyclingstation is vanaf 15.30 uur gesloten. 

PAPIERINZAMELING Wegens de feestdagen is ook een aantal ophaaldagen voor papier en karton gewijzigd. Voor de inwoners van Bunnik vindt de papierinzameling plaats op zaterdag 19 december en zaterdag 23 januari. Woont u in Odijk dan kunt u de papiercontainer op zaterdag 9 januari 2021 aan de weg zetten. 

SLUITING VERZAMELCONTAINERS Om vandalisme rond de jaarwisseling te voorkomen, sluit RMN de verzamelcontainers voor papier en textiel op 31 december rond 8.00 uur af. Deze containers gaan op 2 januari weer open. We verzoeken u om geen papier en textiel naast de gesloten containers te zetten, maar terug te komen als de containers weer open zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie