Afbeelding
RMN

Download de vernieuwde RMN app; altijd direct op de hoogte

2 november 2020 om 08:54 Maatschappelijk

BUNNIK Vanaf dinsdag 1 december is het mogelijk om de inzameldagen voor 2021 te bekijken via het digitale inzamelschema op https://inzamelschema.rmn.nl, of via de gratis RMN-app. Na het invoeren van postcode en huisnummer zijn dan direct de eerstvolgende ophaaldagen te zien voor het ingevoerde adres. Daarnaast is het mogelijk het digitale inzamelschema 2021 gelijk in de eigen (outlook)agenda te importeren of als PDF-jaaroverzicht te downloaden en eventueel te printen.

De nieuwe versie van de app is op allerlei vlakken vernieuwd en extra beveiligd. In de app ziet men direct wanneer de eerstvolgende ophaaldagen en is het nog makkelijker en beter op te zoeken waar welk afval hoort. Wanneer neb het ontvangen van notificaties instelt, dan kan RMN snel informeren over allerlei onderwerpen rondom het ophalen van het afval. Denk aan een reminder wanneer de container(s) aan de weg moet staan, wijzigingen van ophaaldagen of berichtgeving over bijzonderheden door bijvoorbeeld het coronavirus. Het is dan ook raadzaam om het ontvangen van pushberichten aan te zetten.

Liever een inzamelkalender van papier?

Wie niet in de gelegenheid is om het inzamelschema digitaal te bekijken, kan een papieren exemplaar (printversie) aanvragen. In BunniksNieuws van woensdag 4 november staat een bon om deze aan te vragen. Aanvragen van een papieren inzamelkalender kan ook via de website van RMN (www.rmn.nl). Doe dit vóór 26 november 2020. Het papieren inzamelschema stuurt RMN dan eind december op. Let op: Wanneer er in de loop van 2021 iets wijzigt in de ophaaldagen, is men daar (met een papieren kalender) niet direct van op de hoogte, maar publiceert RMN deze informatie in deze krant, op de RMN website en op de website van uw gemeente.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie