Afbeelding
Alzheimer Café

Alzheimer Café Bunnik over waardig leven en sterven met dementie

26 februari 2024 om 10:15 Maatschappelijk

BUNNIK Nicole Sistermans, Gezondheidszorgpsycholoog en Charlotte Sneijers, Geestelijk Verzorger, beiden werkzaam bij Quarijn, spreken donderdagavond 14 maart in het Alzheimer Café Bunnik over waardig leven en waardig sterven van mensen die lijden aan dementie. 

Charlotte zal ingaan op de invulling van waardigheid, stervenskunst en de rol die waarden spelen bij “goed sterven”. Nicole spreekt over het ziektebeeld van dementie en geeft casus voorbeelden van waardig sterven binnen de verpleeghuiszorg. Ze zal ook wijzen op het belang van nadenken over je wensen, voorkeuren en grenzen wanner het einde van het leven nadert.

Een ieder is welkom om deze avond bij te wonen: mantelzorgers, mensen met dementie, familieleden, professionals, belangstellenden in het algemeen. 

De bijeenkomst wordt gehouden in Locatie DUO Dagcentrum Utrecht Oost, Pastoor Heggelaan 2 in Bunnik. Er zijn geen kosten aan verbonden. Inloop vanaf 19.30 uur, start programma 20.00 uur; einde om 21.30 uur. Opgave is niet nodig. Inlichtingen bij Anneke van Doorne, coördinator Alzheimer Café Bunnik. a.vandoorne@alzheimervrijwilligers.nl of telefoonnummer 030-6564423.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie