De Driekoningenvoettocht gaat weer van start begin 2024

5 december 2023 om 09:05 Lokaal Deel je nieuws

Zondag 7 januari 2024 vertrekt weer de jaarlijkse Driekoningenvoettocht. Deze mooie traditionele wandeltocht van ongeveer 13 km lang, geeft jaarlijks vele inwoners uit de Krommerijn- en omliggende streken een bijzonder wandelmoment. Om mee te lopen maakt het niet uit of je jong of oud bent. Wel zijn goede wandelschoenen en goede conditie een vereiste aangezien niet alleen de verharde weg de schoenzolen zal passeren. Loopt u dit jaar ook weer mee in onze fraaie wandeltocht? De tocht zal dit maar kort onderbroken worden nabij Fort Vechten. Eventueel kan ook daar aangehaakt worden indien de totale lengte u teveel is.  Deze mooie en sportieve voettocht is nu al een begrip geworden, en een heerlijke wandeling zo na de feestdagen met vaak spontane en bijzondere gesprekken tot gevolg.

In de RK-kerk te Bunnik zal om 9.30 de gebedsviering aanvangen, waarna rond 10.30 er koffie is. De wandeling start rond 11.00 uur vanaf het kerkterrein aldaar. Rond 12.00-12.30u kan men ook zelf vertrekken vanaf locatie Fort Vechten en aanhaken met de tocht mocht u een kortere route willen wandelen. Vanaf deze plek is de route nog ongeveer 8 km naar de RK-kerk in Houten.

Wandelt u ook dit jaar weer sportief mee met de Driekoningen door de prachtige Krommerijnstreek? Meldt u dan tijdig aan via de site www.driekoningenvoettocht.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie